Get Adobe Flash player

 


četvrtak, 20 septembar 2012 14:19

Crna Gora samo deklarativno ekološka država

Ocijenite sadržaj
(5 Glasova)

 

Danas se navršava 19 godina otkako je Crna Gora postala "ekološka država". Da li je od 20. septembra 1991. zaista nešto urađeno da deklarativno postane i suštinsko, ili je sve ostalo samo na atraktivnoj ideji. Crna Gora je postala prva ekološka država na svijetu, usvajanjem Deklaracije na Žabljaku 20. septembra 1991. godine, a taj dokument je već naredne godine predstavljen i na konferenciji UN o životnoj sredini i razvoju u Rio de Žaneiru.

 

Plemenita ideja, korisna za svakog pojedinca, ukupno društvo i državu, čini se, međutim, u Crnoj Gori nije odmakla od običnog koncepta za propagandnu eksploataciju. U stvarnosti, Crna Gora je država u kojoj se životna sredina ugrožava na razne načine, ali je promovisala ideju, koju su prihvatile neke druge zemlje.

 

 

Portal WWW.RECIKLIRAJTE.ME  zamišljen je kao prvi prepoznatljiv Crnogorski ekološko energetski portal i logično mjesto za ekološki osviještene, oglasno-informativni internetski prostor za oglašavanje onih koji prepoznaju važnost ekologije i energetske efikasnosti u budućem periodu.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Morate popunit sva polja označena sa (*)

Mjesto za vašu reklamu

ANKETA

Da li bi se odazvali u akcijama cišćenja ?
 

PREVOD

English French German Italian Portuguese Russian Spanish